Lleida Ciutat

Lleida és la capital d’una extensa comarca situada en l’extrem occidental de Catalunya denominada el Segrià i que deu el seu nom al riu que la creua: el Segre. Lleida és l’autèntic motor econòmic i demografic de la Catalunya Interior.

Acaronada per la història, els carrers de Lleida, acullen innombrables tresors monumentals i culturals que conviuen amb l’activitat i la iniciativa d’una ciutat moderna que mira al futur.

Visiti-ho tot, però no oblidi que aquesta és una ciutat coronada per dos esplèndids Castells: el de la Seu Vella i el Templer de Gardeny I si a més li agrada l’art, no pot perdre’s la visita al Museu de Lleida i el modern equipament de la Llotja de Lleida- Teatre i Palau de Congressos de la ciutat.

La Seu Vella

–coneguda també com “el Castell de Lleida”– és el monument amb el qual, sens dubte, s'identifica a la ciutat de Lleida.

Més informació

El Castell Templer de Gardeny

El conjunt monumental de Gardeny constitueix un dels testimonis més destacats de l'arquitectura templera aixecada a Catalunya durant la segona meitat del segle XII.

Més informació

Museu de Lleida

El gran referent museístic de Lleida. Més de 7.000 metres quadrats de la història de Lleida. Una història que pren la prehistòria com a punt de partida i que arriba fins a l'era contemporània.

Més informació

Més informació

Turisme

www.turismedelleida.cat