Turisme

Amb l’ aeroport en servei aquest territori afronta un nou repte i una oportunitat per a crear nous serveis i activitats amb valor afegit, que complementin i es nodreixin alhora dels beneficis que pot aportar aquesta infraestructura.

Els vols serveixen per donar a conèixer la cultura, el patrimoni històric i la gastronomia de Ponent, i potenciar els seus atractius turístics.

La ciutat de Lleida és la capital d’una extensa comarca situada en l’extrem occidental de Catalunya denominada el Segrià i que deu el seu nom al riu que la creua: el Segre. Lleida és l’autèntic motor econòmic i demografic de la Catalunya Interior.

Acaronada per la història, els carrers de Lleida, acullen innombrables tresors monumentals i culturals que conviuen amb l’activitat i la iniciativa d’una ciutat moderna que mira al futur.

Visiti-ho tot, però no oblidi que aquesta és una ciutat coronada per dos esplèndids Castells: el de la Seu Vella i el Templer de Gardeny I si a més li agrada l’art, no pot perdre’s la visita al Museu de Lleida i el modern equipament de la Llotja de Lleida- Teatre i Palau de Congressos de la ciutat.

Les Terres de Lleida sorprenen per la diversitat de propostes; els paisatges de la plana estan creuats per mil-i-una rutes amb encant com la Ruta dels Castells del Sió, la Ruta del Cister, el Camino de Sant Jaume, el Tren dels Llacs entre d’altres.

La capital, Lleida, es una ciutat oberta on el llegat cultural —la magnífica catedral de la Seu Vella o el Museu Diocesà— conviu amb infraestructures moderníssimes com el Palau de Congressos o l’aeroport de Lleida-Alguaire.

Festes i tradicions ancestrals, paratges naturals idonis per als amants de l’ornitologia i una gastronomia basada en els productes naturals són altres actius d’una demarcació on gent acogidora i pobles amb caràcter seduiran al visitant.

Considerat un paradís de l’esquí i dels esports d’aventura, el Pirineu de Lleida convida al visitant a descobrir una natura en l’estat més pur. Hi destaca del Parc Nacional d’Aigüestortes i l’estany de Sant Maurici”—l’únic parc nacional de Catalunya— i els parcs naturals del Cadí-Moixerò i de l’Alt Pirineu.

 

Un paisatge, a més, carregat d’història – amb un sorprenent patrimoni cultural on sobresurt el conjunt romànic de la Vall de Boí, declarat Patrimoni de la Humanitat- i que convida a degustar una cuina saborosa elaborada amb els millors productes tradicionals i artesanals.

Aeroport Lleida-Alguaire. Poseu-vos en contacte amb nosaltres si teniu qualsevol dubte