L’aeroport de Lleida-Alguaire tanca aquest diumenge la temporada d’hivern amb un balanç de passatgers que arriba als 25.000 —a l’espera de la confirmació dels vols d’anada i tornada d’avui—, xifra que consolida la instal·lació com a destinació principal per arribar als Pirineus. L’activitat comercial de l’aeroport augmenta durant la temporada d’hivern però es treballa també per implementar altres usos la resta de l’any, especialment els referents a la mateixa activitat industrial que genera la instal·lació: logística, transport i manteniment.

El touroperador Neilson va començar la temporada el 20 de desembre amb quatre vols setmanals cada diumenge procedents de Manchester, Birmingham i dos de Londres- Gatwick. Finalitza avui amb els darrers dos avions procedents de l’aeroport londinenc. Durant aquest període ha portat a l’aeroport d’Alguaire gairebé 20.000 passatgers (anada i tornada). Neilson ha usat l’aeroport durant 17 diumenges.

D’altra banda, Arkia, la companyia de touroperació israeliana, va iniciar els vols d’hivern el 15 de gener, amb un vol a la setmana i la va finalitzar el 25 de març. Durant aquest període ha transportat més de 2.000 turistes israelians per visitar el territori i anar a esquiar. Són visites d’una setmana de durada.