L’aeroport de Lleida Alguaire ha iniciat la temporada d’hivern amb el primer avió procedent de Londres.

L’aeroport de Lleida-Alguaire ha rebut el diumenge 16 de desembre el primer avió que enceta la temporada d’hivern. És un vol de Neilson procedent de Londres Gatwick que ha arribat a les 9.20 h amb 113 passatgers i marxarà buit. Amb aquest primer avió comencen les connexions amb el Regne Unit. A partir del primer diumenge de febrer, s’hi afegiran els avions provinents de Suècia. En total, la programació d’hivern preveu que es realitzin a l’aeroport 192 operacions, que se sumaran les 72 operacions dels vols regulars que rep la instal·lació lleidatana tot l’any.

El gruix de la temporada d’hivern, però, començarà diumenge vinent, dia 23, en què ja arribaran els cinc avions de Neilson procedents de Londres Gatwick, Londres Stansted, Manchester, Bristol i Birmingham. A partir de llavors, la companyia portarà aquests cinc vols cada diumenge amb passatgers procedents del Regne Unit. Els de Bristol i Birmingham acabaran el 24 de març i la resta ho faran el 14 d’abril.

Els avions que porta la companyia Neilson són de 220 passatgers els que procedeixen de Manchester i Londres Gatwick, de 180 els que venen de Londres Stansted i de 78 els de Birmingham i Bristol.

A partir del mes de febrer, concretament el diumenge 3, se sumarà la companyia Quality Travel, amb l’arribada d’un avió procedent de Kalmar (Suècia). I a partir del 17 d’aquell mes i fins al 24 de març, n’arribaran dos, de la mateixa companyia, amb passatgers procedents de diferents ciutats de Suècia: Linköping, Kalmar, Goteborg, Växjö, Estocolm, Malmö i Jönköping. Els avions que porta Quality Travel són 737-800, de 180 passatgers.

Aquest any la temporada d’hivern s’allargarà durant 18 caps de setmana ja que els vols de Manchester, Londres Gatwick i Londres Stansted es realitzaran fins al 14 d’abril.